DemirDöküm Yetkili Satıcı Manisa merkezli keşif ve uygulama
Pazartesi–Cumartesi 08.30–19.00 0236 231 22 31
MAGNESIAGAZ
Merkezi ısıtma

Manisa Merkezi Sistem Kalorifer İşleri

Apartman, site, işletme ve toplu yapılarda merkezi sistem kalorifer tesisatı; kazan dairesi, pompa, kolektör, kolon ve radyatör çözümleri.

  • 01Yerinde keşif
  • 02Teknik planlama
  • 03Net teklif
  • 04Planlı uygulama
Manisa'da uzman uygulama

Isıyı yapının tamamına dengeli ve kontrollü dağıtın.

Merkezi kalorifer sisteminde kazan kapasitesi kadar pompa seçimi, kolektör düzeni, kolon hatları, radyatör dağılımı ve hidrolik denge de önemlidir. Bir noktadaki yanlış seçim, tüm binada konfor ve tüketim sorununa dönüşebilir.

Magnesiagaz; yeni merkezi ısıtma kurulumu, mevcut sistem yenileme ve performans iyileştirme çalışmalarında tesisatı bütün olarak değerlendirir. Kullanım şekline ve yapının ısı ihtiyacına uygun, erişilebilir ve bakımı kolay bir sistem hedefler.

  • Kazan dairesi ve pompa grubu planlaması
  • Kolon, kolektör ve radyatör hatları
  • Mevcut sistem yenileme ve düzenleme
  • Denge, kontrol ve teslim çalışmaları
Merkezi sistem kalorifer kazan dairesi ve pompa grubu
Keşiften uygulamaya tek ekipİhtiyaç, kapasite, tesisat ve uygulama koşulları birlikte değerlendirilir.
Hizmet kapsamı

Kazan dairesinden son ısıtıcıya kadar tek sistem yaklaşımı.

Isı üretimi, suyun dolaşımı ve mekânlara dağılımı aynı proje içinde ele alınarak verimli ve sürdürülebilir bir kurulum hedeflenir.

01

Isı ihtiyacı değerlendirmesi

Yapı büyüklüğü, kullanım saatleri ve mevcut yalıtım koşulları temelinde sistem ihtiyacı incelenir.

02

Kazan ve pompa grubu

Cihaz kapasitesi, pompa, genleşme ve kontrol bileşenleri sistemin çalışma senaryosuna göre planlanır.

03

Dağıtım tesisatı

Kolektör, kolon, radyatör ve bağlantı hatları dengeli ısı dağılımını destekleyecek biçimde düzenlenir.

04

Yenileme ve iyileştirme

Eski veya dengesiz çalışan sistemlerde sorun noktaları belirlenir ve uygulanabilir yenileme kapsamı çıkarılır.

Çalışma süreci

İlk görüşmeden teslimata kadar net ilerleyin.

Her adımda kapsamı görünür tutar; ürün, malzeme, işçilik ve uygulama planını ihtiyaca göre netleştiririz.

  1. 1

    Sistem bilgisi

    Yapının kullanım şekli ve mevcut ısıtma altyapısı hakkında ön bilgi alınır.

  2. 2

    Teknik keşif

    Kazan dairesi, kolonlar, radyatörler ve dolaşım hattı yerinde incelenir.

  3. 3

    Çözüm planı

    Kapasite, ekipman ve uygulama seçenekleri kapsamlı teklif hâline getirilir.

  4. 4

    Kurulum ve kontrol

    Uygulama tamamlanır; bağlantılar ve çalışma düzeni kontrol edilerek teslim edilir.

Sık sorulan sorular

Merkezi Sistem Kalorifer hakkında merak edilenler.

Projenize özel yanıt için fotoğraf, adres ve kısa ihtiyaç bilgisini WhatsApp üzerinden paylaşabilirsiniz.

Merkezi kalorifer sistemi yenilenebilir mi?

Evet. Mevcut kazan dairesi, pompalar, kolektörler, kolonlar ve radyatör hatları incelenerek kısmi veya kapsamlı yenileme planı hazırlanabilir.

Daireler neden eşit ısınmıyor?

Pompa seçimi, hidrolik denge, kolon hattı, radyatör ölçüsü veya kontrol ayarları bu soruna neden olabilir. Kaynak yerinde inceleme ile belirlenmelidir.

Merkezi sistem için kazan kapasitesi nasıl seçilir?

Yapının ısı kaybı, kullanım biçimi ve sıcak su ihtiyacı birlikte hesaplanır. Yalnız metrekare üzerinden seçim yapmak sağlıklı değildir.

Teklifte hangi kalemler yer alır?

Kazan dairesi ekipmanları, borulama, pompa ve kontrol grupları, işçilik ve gerekli yenileme kalemleri keşif sonucuna göre ayrı ayrı açıklanır.

Projenizi birlikte netleştirelim

Merkezi kalorifer sisteminizi kurmak veya yenilemek için teknik keşif alın.

Manisa merkezli ekibimizle keşif, teklif ve uygulama kapsamını tek görüşmede planlayın.

Hemen Ara WhatsApp Teklif
ABBayi Giriş